15 Ekim 2011 Cumartesi

Microsoft Office 2010 bedava indir Full Crack+Serial Pack

Microsoft Office 2010 bedava indir Full Crack+Serial Pack


Microsoft Office 2010 Bedava Indir Full Crack+Serial Pack

Microsoft Office 2010 bedava indir Full Crack+Serial Pack
15 dakika önce 0 yorumlar Kategoriler: MsOffice, Yazılım, Programindir
blog_533_0.jpg

Microsoft Office 2010 bedava indir Full Crack+SerialPack

Microsoft Office Professional Plus 2010 Final Türkçe
%100 Çalışıyor
Download Linkleri Makalenin Sonundadır!!
Paket İçeriği Aşağıdaki Gibidir;
Microsoft Office Access 2010
Microsoft Office Excel 2010
Microsoft Office InfoPath Designer 2010
Microsoft Office InfoPath Filler 2010
Microsoft Office OneNote 2010
Microsoft Office Outlook 2010
Microsoft Office PowerPoint 2010
Microsoft Office Publisher 2010
Microsoft Office SharePoint Workspace 2010
Microsoft Office Word 2010
Word, PowerPoint® ve Publisher 2010’da fotoğrafları düzenleyin ve geliştirin

Word 2010, PowerPoint 2010 veya Publisher 2010’dan çıkmadan kırpma, parlaklığı ve karşıtlığı denetleme, netleştirme veya bulanıklaştırma ve artistik görsel efektler ekleme işlemlerini yapabileceğiniz kolay kullanılan fotoğraf düzenleme araçlarıyla, belgelerinizin ve sunularınızın görsel etkisini artırın.
Excel® 2010’la mali bilgilerinizi evde ve işyerinde kolayca analiz edin.
Harcamalardaki eğilimleri bir bakışta kolayca vurgulamak için Excel 2010’da Mini Grafikler özelliğini kullanarak küçük grafikler oluşturun. Özet Tablo verilerini dinamik olarak kesimlere ayırıp filtreleyerek tam olarak gerek duyduğunuz verilerin görüntülenmesini sağlamak için Dilimleyicileri ve yalnızca birkaç tıklatmayla verilerinizdeki belirli öğeleri vurgulamak için Koşullu Biçimlendirmeyi kullanın.
Office Web Uygulamalarıyla dosyalarınıza herhangi bir yerden erişin, onları düzenleyin ve paylaşın
Ofis dışındayken bile işlerin yapılmasını sağlayın. Office 2010 masaüstü uygulamalarında belgeleri oluşturun, sonra bunları kolayca çevrimiçi ortamda Windows Live® SkyDrive™ hizmetine gönderin; böylece Office Web Uygulamalarını kullanarak Internet erişiminiz olan hemen her yerden bu belgelere erişebilir, bunları görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Publisher 2010’da yazdırma işlemini basitleştirin ve düzenleyin
Yazdırma ayarlarıyla çalışırken yaptığınız değişikliklerin etkisini anında gösteren Publisher 2010’un geliştirilmiş yazdırma deneyimiyle, istediğiniz sonuçları ilk denemede elde edin. Yayının tam doğru göründüğünden emin olmak için aynı anda belgenin hem arkasını hem de önünü görebileceğiniz gibi, kağıdın “içinden” arka yüzünün de önizlemesini görüntüleyebilirsiniz.
Access® 2010’la kısa sürede birinci sınıf bir veritabanı oluşturun
Bilgi toplama ve rapor oluşturma işlemlerini her zamankinden daha kolay gerçekleştirmek için önceden oluşturulmuş Access 2010 şablonlarıyla çalışmaya başlayın veya topluluğun gönderdiği şablonlar arasından seçim yapıp bunları projenizin özel gereksinimlerine göre özelleştirin.
Outlook® 2010’la e-posta sohbetlerinizin denetimi sizde olsun
Outlook 2010’da, tek bir tıklatmayla uzun e-posta alışverişlerini sıkılaştırmanızı, kategorilere ayırmanızı, hatta yoksaymanızı sağlayan Konuşma Görünümü özelliğiyle, e-postanızı kolayca izleyin ve yönetin.
(İçindeki İlaç Sayesinde Tek Tıklama İle Etkinleştirme Yapabilirsiniz.(Bazı Antivirüs Programları İlaç İçin Uyarı Verebilir. İçerisinde Herhangi Bir Virüs Yoktur.)

free Office 2010

Microsoft Office 2010 tanıtımı yapıldı

Microsoft Office 2010 Professional Plus Retail Edition (x86 x64) Final + Seri Keyleri (Tek Link)Microsoft Office 2010, daha önce Office 14 kod adı ile bilinen, Microsoft’un Microsoft Vista için geliştirdiği dokümantasyon ve iletişim uygulamaları Office paketinin 2010 sürümüdür. 2010 Office suite ayrıca güncellenmiş Exchange 2010 business email sistemini içermektedir.
Browser’a geçiş
Office 2010 Word, Excel, Powerpoint ve OneNote uygulamalarını Web tabanlı sürümünü de içerecektir. Microsoft’un ana rakibi Google Docs gibi, Office Web Apps uygulamaları ücretsiz olacaktır.
PowerPoint 2010
PowerPoint web uygulamasının yanında, kullanıcılar şimdi PowerPoint video editing tool ile video ve resimlerde değişiklikler yapabilecekler. Ayrıca PowerPoint gösterilerinizi online olarak diğer kullanıcılar ile paylaşabiliceksiniz.
Excel 2010
Excel dosyalarınızı internet tarayıcısında yayınlayarak diğer kullanıcılar ile paylaşabileceksiniz. Excel browser versiyonu masaüstü uygulamasına göre daha kısıtlı olacak fakat Google Spreadsheets’den daha kapsamlı olması planlanmaktadır. Excel’e eklenen Sparkline özelliği ile Excel dosyasındaki bir hücredeki verinin imajını alabileceksiniz.
Word 2010
Word 2010 ile masaüstü ugyulamasında hazırladığınız bir dosyayı Web uygulamasına aktardığınızda formatını kaybetmeyecek şekilde yenilenmiştir. Ayrıca masaüstü Word 2010 versiyonunda bir dosyada bir den fazla kullanıcı aynı anda değişiklik yapabilecek.

Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010, ofiste, evde veya okulda en iyi işinizi ortaya çıkarmanız için esnek ve güçlü yeni yollar sunmaktadır.
Fikirlerinizi daha yaratıcı yakalamanıza yardımcı olan araçlarla çekici raporlar ve sunular oluşturun. Bilgisayarınızın başında olmadığınızda bile Web tarayıcısı veya Windows phone aracılığıyla Office dosyalarına erişme becerisiyle projelerinizle bağlantıda kalın.1 Farklı coğrafi konumlar ve zaman dilimleri söz konusu olduğunda bile, dosyaları aynı anda paylaşarak, düzenleyerek ve gözden geçirerek diğer kişilerle verimli bir şekilde çalışın.
Office 2010 programıyla istediğiniz yerde ve istediğiniz şekilde iş yaparak ve olağanüstü sonuçlar alarak kontrolü elinizde tutarsınız.

Fikirlerinizi ifade etme ve görsel etki oluşturma

Geliştirilmiş resim ve medya düzenleme özellikleriyle çalışmanıza yaratıcılık katmak ve fikirlerinize dikkat çekmek kolaylaştı. İster iş arkadaşlarınıza ya da okul arkadaşlarınıza sunu veriyor, ister şirket broşürü veya kişisel davet oluşturuyor olun, Office 2010 kendi grafik tasarımcınız olmanıza imkan tanıyor.
  • Resimlerinizi gösterişli hale getirmek için dikkat çekici artistik efektleri ve yeni arkaplan kaldırma aracını deneyin.
Office 2010: Resim Düzenleme
  • Yeni OpenType® tipografisiyle Word 2010 ve Publisher 2010 uygulamalarında metninize pırıltı katın. Çoğu OpenType yazı tipinde bulunan harf birleştirme, stil kümesi ve diğer tipografi özelliklerini kullanın.
  • Başka yazılım gerekmeden katıştırılmış videolarınızı hemen PowerPoint 2010 uygulamasında düzenleyin. Kırpın, soluklaştırma ve efekt ekleyin veya animasyonları tetiklemek için yer işaretleri ekleyin.

Kolay kullanılan araçlarla üretkenliğinizi artırma

Office 2010 programındaki geliştirmeler çalışmanızı daha kolay tamamlamanıza yardımcı olur; böylece elinizdeki göreve odaklanır ve daha iyi sonuçlar alırsınız.
  • Office 2010, özellikleri bulma ve kullanma şeklinizi basitleştirir. Yeni Microsoft Office Backstage™ görünümü, kaydetmek, paylaşmak, yazdırmak ve yayımlamak gibi işlemlere merkezi ve kolay erişim sağlamak için geleneksel Dosya menüsünün yerini almıştır. Geliştirilmiş Şerit ile daha fazla komuta hemen erişebilir, Şerit'i kendi çalışma stilinize uygun olarak özelleştirebilirsiniz.
  • Yapıştırmadan önce Yapıştırma Seçeneklerinin önizlemesini görüntülemek için çoğu Office 2010 uygulamasında bulunan Canlı Önizleme özelliğiyle yeni Yapıştır'ı kullanın.
Office 2010: Yapıştırmanın Canlı Önizlemesi
  • OneNote 2010 uygulamasıyla, tüm düşünce ve fikirlerinize bağlı kalmak için bilgilerinizi tek yerde depolayın, düzenleyin ve izleyin. Geliştirilmiş gezinti, arama araçları, yeni sayfa sürümleri ve wiki bağlantıları kaynaklarınızı hemen bulmanıza ve izlemenize yardımcı olur. Hatta Word 2010, PowerPoint 2010 veya Internet Explorer'da çalışırken not alabilir ve bu notları otomatik olarak kaynak içeriğe geri bağlayabilirsiniz.
  • Word 2010'daki geliştirilmiş Gezinti Bölmesi'yle aradıklarınızı hemen bulun. Başlıklara göre hemen göz atın veya belgenizde tüm sonuçlarınız vurgulanmış olarak anında arama yapmak için tümleştirilmiş Bul araçlarını kullanın.
Office 2010: Gezinti Bölmesi

Bilgilerinize yeni görüşler katıp daha doğru kararlar alma

İş finansmanından ev bütçesine, Office 2010 verilerinizin yönetilmesini ve çözümlenmesini kolaylaştırır ve bunu anlamlı şekillerde sunar.
  • Excel 2010'daki yeni görselleştirme araçlarıyla karmaşıklığı netliğe dönüştürün. Küçük grafikler olan Mini Grafikler'le birlikte çözümlemelerinizin görsel özetlerini ekleyin. PivotTable veya PivotChart'ta verilere dinamik filtre uygulamak ve yalnızca uygun ayrıntıları görüntülemek için Dilimleyici kullanın.
Office 2010: Mini Grafikler ve Dilimleyiciler
  • Veritabanı uzmanı olmasanız bile, Access 2010 uygulamasında veritabanınızı hiç olmadığı kadar hızlı tasarlayın. Yalnızca birkaç tıklatmayla, Uygulama Bölümleri gibi yeni özelliklerle veritabanınıza önceden oluşturulmuş bileşenler ekleyebilirsiniz. Sürükle ve bırak işlevlerini kullanarak sık kullandığınız formlar ve raporlar için Gezinti Formlarını tasarlamak amacıyla Access 2010 uygulamasını kullanın.

Konum ve iletişim engellerini yıkma

Office 2010 kişileri bir araya getirmek için yenilikçi ve esnek yollar sunmaktadır. Yeni teknolojiler ve gelişmiş özellikler dosyalarınızı kolay bir şekilde paylaşmanıza ve iletişimde geri kalmamanıza yardımcı olur.
  • Office 2010 programındaki yeni birlikte yazma becerileriyle farklı konumlardaki kişilerle dosyalarınızı aynı anda düzenleyebilirsiniz. Birlikte yazma özelliği Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App ve OneNote Web App'ta bulunur.2
Office 2010: Birlikte Yazma
  • PowerPoint 2010'daki yeni Slayt Gösterisini Yayınla özelliği Web aracılığıyla canlı sununuzu anında yayınlamanızı sağlar. Uzak izleyicileriniz, yüklü PowerPoint uygulamaları olmasa bile sununuzu aslına uygun bir şekilde görüntüleyebilir.
  • Outlook 2010 uygulamasında aşırı bilgi yığılmasını azaltıp e-postalarınızı daha verimli yönetin. Geliştirilmiş Görüşme Görünümü ve yeni görüşme yönetimi araçları fazlalık iletileri temizlemenizi veya e-posta tartışmasını yok saymanızı sağlar. Yoksay özelliği o andaki ve tüm gelecek iletileri Silinmiş Öğeler klasörüne taşır. Yeni Hızlı Adımlar'la yanıtla ve sil gibi çok adımlı görevleri tek tıklatmayla gerçekleştirebilirsiniz.
Office 2010: Görüşme Görünümü
  • Bazı Office 2010 programlarıyla tümleştirilmiş olan Microsoft Lync uygulamasıyla, Word'de bir belge üzerinde birlikte çalışırken veya Outlook'ta e-postalarınıza bakarken iş arkadaşlarınızın uygun olup olmadığını görebilirsiniz. Uygulamanızdan anlık iletiler ve hatta sesli aramalar da dahil olmak üzere görüşmeleri doğrudan başlatın. 3

Gerekli bilgileri istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz şekilde alma

Web tarayıcısı, bilgisayar veya akıllı telefonla istediğiniz yerden Office belgelerine ve notlarına erişmenizi sağlayan Office 2010 yoldayken bile üretken kalmanızı kolaylaştırır.
  • Office Web Apps, Microsoft Office 2010 uygulamalarınızın çevrimiçi eşlikçileridir. Dosyalarınızı SharePoint sitesine veya Windows Live SkyDrive klasörünüze gönderip Internet bağlantısı olan hemen her bilgisayardan bunlara erişin ve düzenleyin. 4
Bilgileri ihtiyacınız olduğunda, doğru yerde ve istediğiniz gibi elde edin
  • Microsoft Office Mobile, Windows Phone 7 aygıtlarınıza bağladığınız güçlü ve aşina olduğunuz Microsoft Office araçlarını sağlar.5 Özellikle mobil aygıtınızın ekranına uydurulmuş zengin arabirimi deneyin ve yoldayken kolayca işinizin başına geçin.
  • SharePoint Workspace 2010 (önceden Microsoft Office Groove olarak bilinirdi), SharePoint 2010 içeriğinin sınırlarını genişletmiştir. Belgelerinizi ve listelerinizi kolay bir şekilde çevrimdışı güncelleştirin. Yeniden çevrimiçi olduğunuzda düzeltileriniz otomatik olarak sunucuya eşitlenecektir.
İster kişisel ya da iş projelerinde çalışıyor, ister dostlarınızla ya da ekiplerinizle birlikte çalışıyor olun Office 2010, daha fazla esneklik ve daha iyi sonuçlarla yapmak istediklerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar.
1 Web ve akıllı telefon erişimi için uygun bir aygıt, bazı işlevler için de Internet bağlantısı gerekir. Web işlevleri Internet Explorer, Firefox veya Safari tarayıcısı ve SharePoint Foundation 2010 ya da Windows Live ID uygulamalarından birinin gerektiği Office Web Apps'ı kullanır. Bazı mobil işlevler için Office 2010 uygulamalarında, paketlerinde ya da Office Web Apps'ta bulunmayan Office Mobile gerekir. Office Web Apps, Office Mobile ve Office 2010 uygulamalarına ait özellikler arasında bazı farklılıklar vardır.
2 Birlikte yazma becerileri için Microsoft SharePoint Foundation 2010 ya da ücretsiz Windows Live hesabı gerekir.
3Anlık ileti ve iletişim durumu için şunlardan biri gerekir: Microsoft Lync 2010 ile Microsoft Lync Server 2010; Windows Live Messenger veya IMessenger'ı destekleyen başka bir anlık ileti uygulaması. Sesli aramalar için Microsoft Lync 2010 ile Microsoft Lync Server 2010 veya IMessengerAdvanced'ı destekleyen anlık ileti uygulaması.
4 Office Web Apps; Word Web App, Excel Web App, PowerPoint Web App ve OneNote Web App uygulamalarını içerir ve SharePoint Foundation 2010 (iş için) ya da ücretsiz Windows Live hesabı (kişisel kullanım için) gerektirir.
5Uygun bir aygıt gereklidir. Office Mobile'da Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve SharePoint Workspace'in sürümleri vardır. Bazı mobil işlevler için Internet bağlantısı gerekir. Outlook Mobile uygulaması Windows Phones 7 aygıtlara önceden yüklenmiş olarak gelir.
Microsoft yeni Office sürümünün 2010′un ikinci yarısında piyasaya sunulmasını planlamaktadır.

Microsoft Office 2010 Serial

Serial numaraları sadece Gabya.net'ten görülebilir..

Microsoft Office 2010 bedava indir Full Crack Pack

Wupload Linkleri:
Turbobit Linkleri:
RAR Şifresi: www.gabya.net
Partlar tamamen uyumludur karışık indirebilirsiniz.. Güle güle kullanın.. Yardıma ihtiyacınız olur veya herhangi bir sorun olursa yorum bırakın halledelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder